Najlepšie dámske smart hodinky (cenovo dostupné)

Tagy: Výber najlepších | Dámske | Inteligentné

Matěj Urbaczka | 26.11.2021 | 3 MIN | 6x komentár

To najinteligentnejšie, najlepšie, najkrajšie a s cenovkou do 250 eur. Rozkaz znel jasne! Nebudem zbytočne zdržovať a ideme hneď na výber cenovo dostupných dámskych smart hodiniek.

V tomto článku sme sa obmedzili 250 eurovou čiastkou, ale máme aj článok, kde sme si trochu povolili cenovú hladinku.

Najlepšie dámske smart hodinky
1.12.2020 - Dominik Hok
Najlepšie dámske smart hodinky

Huawei Watch GT 3 – Smartwatch pre každú príležitosť

Každá žena chce mať na ruke elegantné a krásne hodinky. A najlepšie smart. A tiež pre každú príležitosť. Huawei Watch GT 3 spĺňajú snáď všetky tieto parametre a preto tu nesmú chýbať.

Elegancia skrytá za koženým remienkom a oceľovým puzdrom z hodiniek doslova srší, pričom si hodinky zanechávajú minimalistický vzhľad. Športové črevá (či už funkčne alebo senzorovou výbavou) krásne vyvažujú mestské funkcie ako je napríklad telefonovanie priamo z hodiniek (telefón musí byť v dosahu Bluetooth) alebo hudobný prehrávač priamo v hodinkách.

Huawei Watch GT 3 PRO recenzia – Čistokrvný mešťan so športovou dušou
28.6.2022 - Matěj Urbaczka
Huawei Watch GT 3 PRO recenzia – Čistokrvný mešťan so športovou dušou

Tiež by som mohol povedať, že tento model má sedemdennú výdrž batérie, skvelý AMOLED displej a sadne takmer na každú ruku vďaka svojim rozmerom. Ale hlavne, je elegantný, športový a smart.

Medzi plusy a mínusy tohto modelu patrí:

elegantný minimalistický dizajn
športové funkcie
hudobný prehrávač a telefonovanie z hodiniek

dotykový displej môže trochu prekážať pri športe

Mrknite na naše video.

Amazfit GTR 4 – Na veľkosti záleží


Preboha, veď tie hodinky majú priemer 46 milimetrov, čo by s takým obrom robila žena? Priemer je ale jeden z hlavných dôvodov, prečo tu tieto hodinky sú. Veľa žien totiž preferuje veľké hodinky. Amazfit GTR 4 tu ale nie sú len kvôli priemeru. Svoje miesto si vybojovali hlavne svojou neskutočnou výbavou a až nechutne neprimeranou cenovkou (v tom dobrom).

Ak vás neočaruje vzhľad, určite vás uchváti displej, ktorý má asi rovnako pixelov ako slovenský štátny schodok v štátnej pokladnici. Takže veľa.

Okrem svojej elegancie sú samozrejme aj smart. Môžete si z nich zavolať cez Bluetooth v telefóne, vypočuť hudbu priamo z hodiniek alebo odpovedať prednastavenou správou.

Medzi plusy a mínusy tohto modelu patrí:

výdrž batérie
nádherný AMOLED displej
telefonovanie a hudobný prehrávač

na dámske zápästie nemusia sadnúť

Huawei Watch Fit 2 – Titerne, hranato a lacno

A máme tu najlacnejšieho a najtiternejšieho hranáča nášho výberu – Huawei Watch Fit 2. Pokiaľ chcete nenápadný, ale príťažlivý smart kúsok, tu je.

138,56 € (doručíme do 9.5.)

Svojou cenovkou nepresahuje čiastku lepšieho páru obuvi a zároveň ponúka nadštandardnú výbavu v podobe snímača tepovky, pulzného oxymetra a dokonca aj GPS.

Aj cez svoju veľkosť (priemer 30 milimetrov) sa im v Huawei podarilo dostať na 10dennú výdrž batérie. Tento model je vlastne dosť kontrastný. Ponúka mnoho vychýtavok a chcú za to naozaj málo peňazí.

Huawei Watch Fit recenzia – Krpec s veľkým vreckom prekvapení
11.1.2022 - Dominik Hok
Huawei Watch Fit recenzia – Krpec s veľkým vreckom prekvapení

Medzi plusy a mínusy tohto modelu patrí:

cena
sýty farebný displej
výdrž batérie
navigácia po krivke
možnosť telefonovania

vzhľadom k cenovke žiadne

Garmin Vívomove 3 – Cesta vpred s náznakom cesty späť

A máme tu niečo pre fanúšikov klasiky – Garmin Vívomove 3. Tento model má totiž ako jeden z mála mudrlantov klasické ručičky a pod nimi dômyselne ukrytý dotykový displej. Na prvý pohľad teda niekto nemusí vôbec poznať, že máte smart hodinky.

Hneď po Garmin Lily sú tu tieto jedny z najženskejších dámskych smart hodiniek. Nájdeme v nich snímač tepovej frekvencie, pulzný oxymeter a samozrejme vám zobrazia aj upozornenia z vášho telefónu.

klasický dizajn
verzia s bezkontaktným platením aj bez neho
mnoho farebných kombinácií
ovládateľnosť dotykového displeja

Stále neviete? Tak nám napíšte do komentárov, čo od hodiniek potrebujete a my vám poradíme. Alebo pre nás máte nejaký tip na smart hodinky, ktoré by sme určite nemali vo výbere opomenúť? Tiež nám to napíšte do komentárov.

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Evapred 628 dňami, reagovať
Dobrý deň, prosím o radu pri výbere dámskych smart hodiniek, nakoľko sa vôbec neorientujem v tomto segmente. Preferujem okrúhly tvar, viac luxusnejší (ako športový) dizajn. Možnosť výmeny remienku, kožený je ideálny, ale nie nutný. Spárovateľnosť s Apple telefónom, notifikácie sociálnych a komunikančných sietí, mailu, aj telefonovanie. Využitie aj pre šport, najmä fitnes a golf (aplikácie na meranie vzdialeností na ihrisku). Ďakujem veľmi pekne
Matěj Urbaczkapred 627 dňami
Zdravím, Eva, odporúčam Garmin Venu 2 Plus, ktorý spĺňa všetky tvoje požiadavky (vrátane volania, golfu a tiež napr. platieb)
Zuzanapred 616 dňami, reagovať
Mily Matěj, Rozdiel medzi Venu 2S a Plus je markantny? Su tie dodatocne funkcie realne vyzitelne? Vdaka! :)
Dominik Hokpred 614 dňami
Zdravím, kolega je na dovolenke, tak snáď vám budem stačiť ja. To záleží na vás. Ak ste typ človeka, ktorý bude využívať telefonovanie a hlasového asistenta, tak áno, dáva to zmysel. Napríklad mi stačí telefón. :)
Luciapred 511 dňami, reagovať
Zdravím, potrebujem poradiť s výberom hodiniek . Rada chodím do hôr a bicyklujem. Privítala by som aj telefonovanie ale nieje to nutné. Meranie tlaku a tepu a meranie kyslíka v krvy. Ďakujem
Dominik Hokpred 508 dňami
Zdravím, myslíte skutočne meranie tlaku alebo srdcového tepu? Pokiaľ skutočne myslíte srdcový tlak, to dokážu merať iba hodinky Samsung a Huawei Watch D. Pokiaľ sa bavíme o srdcovom tepe a okysličení krvi, ponuka je veľmi rozšírená. Musela by ste špecifikovať, čo presne od smart hodiniek chcete. Jednoznačne odporúčam sa obrátiť na našu linku 0650 400 134.

Hodinky zmienené v článku