» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Spýtajte sa hodinára a vyhrajte hodinky G-Shock

Tagy: Súťaže

Agáta Vřeská | 12.6.2024 | 1 MIN | 23x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Určite vám v hlave víria otázky, ktoré ste vždy chceli vedieť o hodinkách. Teraz máte príležitosť. Spýtajte sa nášho hodinára a okrem odpovede môžete vyhrať aj hodinky G-Shock.

Prečo sa pýtame na túto tému? Tu to máte. Na našom kanáli YouTube plánujeme podcast s naším úžasným hodinárom Mirkom (a ak nechcete túto epizódu zmeškať, odporúčame vám prihlásiť sa na odber kanála YT :)). A budeme sa venovať rôznym témam, ale chceme odpovedať aj na vaše najpálčivejšie otázky. Takže – tu sú!

Čo rozdávame?

Casio G-Shock GM-110 recenzia – Nič pre introvertov
21.3.2024 - Radim Krčmář
Casio G-Shock GM-110 recenzia – Nič pre introvertov

Uzávierka súťaže:

Súťaž trvá od stredy 12. júna do nedele 23. júna 2024.

Podmienky súťaže:

V komentároch pod týmto článkom napíšte zaujímavú a konštruktívnu otázku pre nášho hodinára. Tri zaujímavé otázky odmeníme hodinkami a náš hodinár na ne odpovie aj v podcaste.

Kto vyhral?

To sa dozviete.

Výhercovia poslednej súťaže

V našej poslednej súťaži sme z odberateľov nášho newslettera vyžrebovali výhercov darčekového poukazu. Výhercom gratulujeme a každým dňom ich budú kontaktovať naši kolegovia z oddelenia starostlivosti o zákazníkov.

Komentáre

Adrian T.pred 96 dňami, reagovať
1. Čo Vás inšpirovalo pri výbere hodinárskeho remesla a čo považujete za najviac obohacujúce na Vašej práci? 2. Aké sú najdôležitejšie odporúčania ohľadne starostlivosti a údržby pre vlastníkov špičkových hodiniek? 3. Môžete sa podeliť o príbeh o mimoriadne jedinečných alebo vzácnych hodinkách, na ktorých ste pracovali? Dakujem!
Lenapred 96 dňami, reagovať
dobrý deň. 1. keď sa vymení baterka vo vodotesných hodinkách prvýkrát, zostanú naďalej vodotesné /do deklarovanej hĺbky/. 2. pokazili ste niekedy svojou opravou nejaké vzácne, alebo aj obyčajné, hodinky? ďakujem
Zdenekpred 96 dňami, reagovať
Stalo sa Vám, že ste museli opravovať hodinky, ktoré si majiteľ poškodil nesprávnym používaním? Aká oprava Vás najviac potrápila? Bol na vine zákazník alebo konštrukcia hodiniek?
Jurajpred 96 dňami, reagovať
Nemám zvláštne otázky, poznám to všetko. Môj otec bol celý život hodinár. Najviac nadával na ruské kukučky. A potom sa všetko pokazilo, došli digitálky a mechanické končili...
JAROSLAV KOŠŤANSKÝpred 96 dňami, reagovať
Dobrý deň. Chcem sa opýtať Mira či má sen vytvoriť vlastné hodinky a značku. Má takýto sen ktorý si chce splniť? Ďakujem
JAROSLAV KOŠŤANSKÝpred 96 dňami, reagovať
MIRO KTORÁ ZNAČKA HODINIEK ZA ROZUMNÚ CENU SA OPLATÍ KÚPIŤ. HĽADÁM KVALITNÉ HODINKY ALE CENA MUSÍ BYŤ DO 200 EUR. ĎAKUJEM
JAROSLAV KOŠŤANSKÝpred 96 dňami, reagovať
MIRO OD KOĽKÝCH ROKOV SA VENUJEŠ HODINARSTVU. BOLO TO UŽ V DETSKOM VEKU. ĎAKUJEM
JAROSLAV KOŠŤANSKÝpred 96 dňami, reagovať
Chcem sa opýtať prečo si musím zaplatiť tlakovú skúšku pri otvorení hodiniek a výmene baterky. Nemalo by to byť zadarmo. Vďaka
Braňopred 96 dňami, reagovať
Zdravíčko, Ako sa líši remeselná výroba hodiniek od masovej produkcie z hľadiska precíznosti a trvácnosti jednotlivých komponentov? Ďakujem pekne. Braňo
Saškapred 96 dňami, reagovať
1.Ako moderné technológie ovplyvňujú tradičné hodinárske remeslo a ktoré z nich ste si osvojili vo svojej práci? 2.Aký je váš najobľúbenejší typ hodiniek na prácu a prečo?
MarekBpred 96 dňami, reagovať
Čo bola najzvláštnejšia požiadavka ktorú vám zadal zákazník?
Adriánpred 95 dňami, reagovať
Dobrý deň pán hodinár, ak sú hodinky vodotesné platí to aj pre slanú vodu ? Alebo iba sladkú. Viem že mobilné telefóny to majú iba pre sladkú a už sa mi takto podarilo utopiť vodotesný Apple ????.
Davidpred 95 dňami, reagovať
Dobrý deň, myslíte si že sa vďaka umelej inteligencii dočkáme zásadného prelomu/ inovácii v oblasti mechanických strojčekov? Alebo sme už momentálne na limite čo do materiálov a technológií v tejto oblasti a nie je kam ďalej mechanické hodinky posunúť. Ďakujem.
JAROSLAV KOŠŤANSKÝpred 95 dňami, reagovať
Zdravím. Chcem sa opýtať ako by sa správali hodinky keby sme ich zobrali do vesmíru. Začali by sa točiť dookola a zbláznili sa. Ďakujem
JAROSLAV KOŠŤANSKÝpred 95 dňami, reagovať
Zaujímalo by ma ktoré hodinky sú presnejšie. Digitálne alebo klasické baterkové. Ďakujem
JAROSLAV KOŠŤANSKÝpred 91 dňami, reagovať
Mirku aké hodinky vlastníš, nosíš. Môžeš napísať aj značku. Vďaka
SOFIApred 91 dňami, reagovať
DOBRÝ DEŇ. CHCEM SA OPÝTAŤ MIRKA AKÉ NAJDRAHŠIE HODINKY OPRAVOVAL A AKÁ ZNAČKA TO BOLA. ĎAKUJEM
SOFIApred 91 dňami, reagovať
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či diamanty ktoré sa dávajú na hodinky sú pravé. ďakujem
SOFIApred 91 dňami, reagovať
Mirko do akej najväčšej hlbky boli hodinky testované. vďaka
SOFIApred 91 dňami, reagovať
Mirko môj ocko vždy sníva a spomína značku G-SHOCK. Odporučil by ste mu tieto hodinky keby k Vám prišiel. ďakujem
Erikapred 88 dňami, reagovať
CHCEM SA OPÝTAŤ MIRA ČO HOVORÍ NA SLOVENSKÝ ORLOJ V STAREJ BYSTRICI A ČI BY SI TRÚFOL KEBY HO O TO POŽIADALI ABY HO SKONTROLOVAL A NASTAVIL.
Erikapred 88 dňami, reagovať
OPLATÍ SA KÚPIŤ LACNÚ BATERKU DO HODINKY A VYMENIŤ JU. ĎAKUJEM
Ľubopred 83 dňami, reagovať
Dobrý deň.Chcel by som sa opýtať pána hodinára akú najbizarnejšiu otázku resp. požiadavku dostal pri oprave alebo úprave hodiniek.

Hodinky zmienené v článku