» Blog » Tissot

SÚŤAŽ o hodinky Tissot PR 100 Tour de France 2024 – Prelomte kód a otvorte trezor

Tagy: Súťaže | Tissot | Klasické

Agáta Vřeská | 9.7.2024 | 3 MIN

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Tour de France, najväčšie cyklistické podujatie roka, sa začína 29. júna. A vy môžete počas trvania slávnych pretekov vyhrať špeciálnu edíciu hodiniek Tissot PR 100 Tour de France 2024. Stačí vylúštiť kód a otvoriť trezor.

Počas trvania Tour de France, teda od soboty 29. júna do nedele 21. júla 2024, bude v našej ostravskej predajni umiestnený trezor, v ktorom bude uložená edícia hodiniek Tissot Tour de France 2024. Každý zákazník, ktorý si u nás v tomto období kúpi hodinky Tissot, automaticky získa možnosť vylúštiť 3-miestny kód, otvoriť trezor a získať hodinky zadarmo.

Pravidlá súťaže a spôsob výhry

  1. Súťaž je určená pre všetkých zákazníkov, ktorí si v dňoch konania Tour de France, teda 29. 6. – 21. 7. 2024 zakúpia AKÉKOĽVEK hodinky značky Tissot. A to ako priamo v našej ostravskej predajni, tak aj na našom e-shope Hodinky-365.sk.
  2. Po zakúpení hodiniek Tissot môže zákazník zadať 3-miestny kód do trezoru (v rozsahu 0-999), ktorý bude umiestnený v našej kamennej predajni v Ostrave.
  3. Kto uhádne číselný kód, odnesie si hodinky Tissot PR 100 Tour de France 2024.
  4. A ak kód neuhádne nikto? V tom prípade bude výherca vybraný žrebovaním po skončení súťaže. Šťastie potom získa jeden zo zákazníkov, ktorí si počas obdobia súťaže zakúpili akékoľvek hodinky Tissot a zanechali svoje kontaktné údaje. Pre ďalších dvoch vyžrebovaných zákazníkov má potom spoločnosť Tissot pripravené ďalšie veľmi lákavé ceny s cyklistickou tematikou.
  5. Výherné hodinky sú spojené so zakúpenými hodinkami. Ak sa rozhodnete hodinky vrátiť alebo vymeniť za hodinky inej značky v rámci lehoty na vrátenie, výhra automaticky prepadá.

O čo súťažíme?

Spoločnosť Tissot je oficiálnym časomeračom pretekov, a preto každý rok vzniká jedinečný športový model v žlto-čiernej farbe: Tissot PR 100 Tour de France 2024.

Tissot PR 100 Tour de France 2024 predstavenie – Ikonický model s menším puzdrom
26.6.2024 - Agáta Vřeská
Tissot PR 100 Tour de France 2024 predstavenie – Ikonický model s menším puzdrom

Tento rok je súčasťou balenia náhradný silikónový remienok so žltými prvkami. Vďaka rýchloupínacím článkom je ich výmena naozaj jednoduchá.

Kde zadám kód po zakúpení hodiniek v predajni Hodinky 365 v Ostrave?

Po zakúpení akýchkoľvek hodiniek Tissot u nás počas obdobia súťaže vás náš tím vyzve k zadaniu čísel, ktoré podľa vás otvoria trezor hodiniek.

Ako zadáte kód, ak si hodinky kúpite prostredníctvom nášho e-shopu?

Nezáleží na tom, ak si hodinky nekúpite v kamennom obchode, aj tak sa môžete zapojiť do súťaže. Stačí, ak do poznámky pri pokladni zadáte svoj tip na správne 3 čísla. Náš tím potom zadá váš kód do trezoru za vás a pošle vám video ako dôkaz. Bez ohľadu na to, či je váš tip víťazný alebo nie.

Vzťahuje sa na víťazné hodinky záruka?

Samozrejme. Na hodinky sa vzťahuje štandardná 24-mesačná záruka.

Môžem si kúpiť hodinky Tissot Tour de France 2024?

Hodinky Tissot PR 100 Tour de France sú voľne dostupné na predaj. Nejde o limitovanú edíciu, ale počet kusov je obmedzený. Tento rok pri kúpe hodiniek Tissot Tour de France dostanete ako darček zadarmo aj parádny cyklistický multifunkčný kľúč.

Súťaž prebieha v spolupráci s oficiálnym distribútorom Tissot pre Česko a Slovensko. Usporiadateľ si vyhradzuje právo jednostranne meniť a dopĺňať pravidlá akcie priebežne po celú dobu jej trvania.

Pánske hodinky Tissot – Fotogaléria tých najobľúbenejších
15.9.2024 - Eliška Měrková
Pánske hodinky Tissot – Fotogaléria tých najobľúbenejších

Kto vyhral?

Tento rok bol kód skutočným orieškom a nikomu sa nepodarilo víťaznú kombináciu uhádnuť. Sejf tak zostal nedobyt. Aj tak sa ale hodinky k jednému zo zákazníkov, ktorí si v čase konania Tour de France kúpili hodinky Tissot, dostanú. A nielen to.

Žrebovalo sa hneď o tri krásne ceny:

  1. cena: hodinky Tour de France T150.417.11.051.00 s cyklistickým náradím Tissot
  2. cena: kompletný Tissot cyklistický dres vrátane cyklo rukavíc
  3. cena: Tissot batoh pre laptop
Náhodný generátor vybral zo zaradených objednávok tri čísla. Výhry s cyklo motívom od Tissotu si tento rok odnášajú: pán Martin B., pani Petra M. a pán Tomáš Z. Všetkým výhercom veľmi gratulujeme a dúfame, že darčeky urobia radosť. :)

Výherca bude kontaktovať naše zákaznícke centrum. A ak ste nemali pri žrebovaní šťastia? Stále si môžete kúpiť tohtoročnú edíciu Tissot PR 100 Tour de France – len tak, pre radosť. :)

A my sa budeme tešiť na ďalší ročník cyklistických pretekov a snáď aj hodiniek.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku